Acasă Nova TV

Un medieşean are 12.000 lei pensie, 547 trăiesc cu 350 lei lunar | VEZI amănunte

14
DISTRIBUIȚI

PENSIONARI547 medieşeni trăiesc lunar dintr-o pensie socială în valoare de 350 lei.

La polul opus cea mai mare pensie pe care o încasează un medieşean este de aproape 12.000 lei. În total în municipiul de pe Târnava sunt în plată un număr de 14.004 pensii.

Casa Judeţeană de Pensii avea înregistraţi la începutul lunii august în municipiul Mediaş şi localităţile arondate un număr de 25.257 pensionari. Cea mai mică pensie în plata este cea sociala în cuantum de 350 lei, de ea beneficiind 547 medieşeni. Cea mai mare pensie în schimb este una de serviciu,un fost magistrat încasând lunar aproape 12.000 lei.

Banner EximTur
  • Circaru

    Cine o fi cel cu pensia nesimtita? O fi tatal hotilor adica Lascu? Te-ai invartit iarasi smechere… Lasa ca pica Basica si sa te vedem dupaia

  • Andrei

    12 k pensie este mai mult decat castiga un director. Nu stiu cine este posesorul acvestei pensii dar este o mare nedreptate sa dai acesti bani unui om care nu produce nimic. Guvernul de paie de la Bucuresti stie despre lucrurile astea? Nu sunt invidios dar nu e corect !

  • virgil

    ce servici a avut ala sa aiba 12000 pensia?..ma tot gandesc dar nimic normal nu-mi trece prin cap..o fi lucrat portar la poarta iadului sau nu e de pe pamant,o fi exraterestru?..chiar am o dilema..