Acasă Nova TV

Trident, mărire şi decădere, fostul supermaket scos la licitaţie | VEZI amănunte

755
DISTRIBUIȚI

TRIDENTSocietatea care administrează fostul supermarket Trident a intrat în faliment, iar toate proprietăţile vor fi vândute la licitaţie pentru achitarea datoriilor acesteia.

Printre cei care au de recuperat bani se numără şi Direcţia Fiscală Locală Mediaş. Inaugurat la data de 8 aprilie 2004, cu surle şi trâmbiţe în timpul mandatului fostului primar Teodor Plopeanu si in prezenta reprezentantilor locali de la acea vreme, oameni de afaceri si un public foarte numeros, supermaketul Trident a ajuns în prezent o ruină.  Acesta nu mai funcţionează la Mediaş din octombrie 2011, iar în toată această perioadă s-a degradat continuu. În momentul de faţă firma care îl administrează este în faliment, iar administratorul judiciar care a fost numit va scoate la licitaţie toate bunurile deţinute pentru plata datoriilor. Cauzele falimentului au fost datoriile acumulate de societatea care administra lantul de magazine, scaderea puterii de cumparare a populatiei, criza economica si concurenta puternica a unor retaileri cu capital strain. Trident a fost un jucător important pe piaţa locală şi zonală, beneficiind de marele avantaj că o perioadă de aproape trei ani nu a avut concurenţă. In prezent pe piata locala cel mai important jucator cu capital 100 % autohton a ramas KONSTA SPLENDID.

Banner EximTur
 • Nicu

  o sa mai se inchida multe firme in oraselul Medias, stati linistiti ca nu e singura ruina din oras.S-AU MAI INCHIS multe fabrici/FIRME:

  GEROMED, FELAM, VASEA, VIN-ALCOOL, COMSERVICE-CONSTRUCT, etc = RUINE TOATE

  ce mai merge in oras e Kromberg, bachmann, si o parte mica din Vitrometan si Emailul, dispare incet incet si Romgazul si Transgazul, odata cu astea si jumate de oras. mediasul va ajunge un orasel gen dumbraneni.

 • guugal

  Chiar eram curios ce se mai intampla cu Tridentul. Ar trebui sa il cumpere primaria si sa faca acolo un depozit frigorific pentru legume si fructe. Ar fi o afacere buna pentru oras.

 • mircea

  Nicu … cum poti sa zici oraselu Medias….esti din alt film? Atata timp cat avem 5 supermarketuri in oras plus ca s-au mai deschis 2 profi si merg toate inseamna ca inca avem un oras f puternic dpdv financiar…uita-te la sighisoara …la tarnavei si la multe altele. Mediasul inca este un oras cu bani…