Acasă Nova TV

Şedinţă de vară pentru aleşii locali medieşeni în luna august | VEZI ce se va discuta

10
DISTRIBUIȚI

primaria-medias1Şedinţă de vară pentru aleşii locali medieşeni în luna august.

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare programată la începutul săptămânii viitoare figurează un număr de 14 proiecte de hotărâre la care se adaugă mai multe informări.

Două dintre proiectele de hotărâre înscrise pe ordinea de zi vizează modificarea configuraţiei reţelei de de contact a troleibuzelor în sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Academician Ioan Moraru, Nicolae Titulescu şi Constantin Brâncoveanu, dar şi reparaţii capital la staţia de redresare aparţinând societăţii Meditur. Aleşii trebuie să se pronunţe şi asupra completării Calendarului activităţilor cultural – sportive al municipiului Mediaş aferent anului 2014. Şedinţa ordinară a Consiliului Local Mediaş pe luna august se va desfăşura la începutul săptămânii viitoare.

Banner EximTur
  • Dan

    Numai labareli aveti in plan domnilor consilieri si dl. primar. De planuri gen reparatia si sistematizare drumurilor, reamenajarea targului de vechituri, curatenia orasului cam in ce era sau mandate va veti ocupa. E jalee orasul asta si voi nu aveti in cap decat activitati cultural-sportive.