Acasă Nova TV

Podul de pe strada Izvorului, gata înainte de termen | VEZI cum arată

44
DISTRIBUIȚI

PODPodul de pe strada Izvorului care traversează pârâul Moşnei a fost finalizat.

Acesta a fost realizat pe o structură de beton armat şi a costat 1,1 milioane de lei, bani care provin de la bugetul local al municipiului. Lucrarea a fost finalizată cu patru luni înainte de termenul stabilit.

De la mijlocul acestei săptămâni s-a redeschis circulaţia pe podul de pe strada Izvorului. Lucrările la acest obiectiv de investiţii au fost finalizate înainte de termen, noul pod având o structură de beton armat pe patru piloni de susţinere.

Banner EximTur
 • Nicu

  nu conteazza ca e doar un singur sens, important e ca s-a facut ceva, totusi! se mai vede cate ceva reparat si la noi.

  pacat de sos, sibiului care e de tot rasul, nici semnele vopsite de delimitare a sensuriilor de mers nu se mai vad!!

  faceti ceva!

 • un mediesean

  Sa va fie rusine ca v-ti batut joc de oras. ar trebui sa va fie rusine sa mai iesiti in fata oamenilor.

 • Dan

  Pare o lucrare facuta destul de bine dar nu inteleg de ce s-a micsorat carosabilul pe pod ca sa se faca un trotuar pe care inca din filmari si poze se vede ca nu e folosit de pietoni, ei tot pe langa trec. Ok de restul orasului cine si cand se va ocupa ca e varza rau. Eu stau pe ulmului si de aproape 3 ani e lasata aceasta strada rupta si denivelata dupa marile lucrari de canalizare si gaze.

 • Laci

  Auzi inainte de termen… cand au inceput lucrarile s-a anuntat perioada de inchidere a zonei 1 aprilie – 30 iunie 2014. Si de atunci pana acum am facut sute de kilometri in plus ocolind jumatate de cartier. Termenul s-a depasit cu aproape 2 luni daca luam anuntul cel dintai. E drept ca termenele pot fi multiple depinde la ce ne referim, oricum bravo Primariei Medias ca a facut-o si pe asta.