Acasă Nova TV

VIDEO FOTO Marş de susţinere pentru Antena 3, la Sibiu | Aproximativ 100 de persoane au ieşit în centrul oraşului

13

Mars de sustinere Antena 3 Sibiu Aproximativ 100 de persoane s-au strâns duminică în Piaţa Mare a Sibiului şi au mărşăluit apoi prin centrul oraşului, în semn de solidaritate cu jurnaliştii Antenei 3.

Printre participanţi au fost foarte mulţi pensionari, membri de partid, dar şi liderul PC Sibiu, Constantin Sofrone.

O parte din cei prezenţi duminică în centrul oraşului sunt obişnuiţi ai acţiunilor de protest de la Sibiu. Alţii nu prea ştiau însă de ce au ieşit în stradă.

„Am venit să vedem lumea în stradă, să vedem de ce au ieşit. Au venit să susţină Antena 3, şi noi suntem alături de oamenii din stradă. Zice că descoperă adevărurile lor şi ce au făcut şi cum ne înşeală. Spun ei ceva adevăruri dar noi fiind mici nu prea le ştim toate. Soţul e cu Antena 3, şi eu mă uit dar soţul mai mult”, a spus Maria Barbu, o pensionară participantă la protest.

Alţii însă ştiau cu exactitate de ce au venit în centrul Sibiului. „Am ieşit pentru libertatea presei şi pentru libertatea noastră, a tuturor. Sunt un telespectator fidel al Antenei 1, Antenei 3, toate Antenele, mi se pare că este corect ceea ce ne prezintă şi totodată au curaj foarte mare în a spune adevărul pe care alte televiziuni îl ascund”, a spus Daniela Tin, o altă pensionară.

Participanţii s-au strâns în faţa sediului Primăriei, au mărşăluit până în capătul străzii Nicolae Bălcescu şi înapoi prin Piaţa Mare, după care au plecat. (Sursa Adevărul Sibiu)

Galerie Foto AICI

Banner EximTur