Acasă Nova TV

Legea tichetelor de vacanţă nu schimbă nimic la companiile de stat |VEZI amănunte

37
DISTRIBUIȚI

MAREA NEAGRA  Angajaţii companiilor de stat nu pierd nimic odată cu apariţia Legii 94/2014 privind acordarea tichetelor de vacanţă.

Senatorul PSD Viorel Arcaş spune că de acest act normativ va beneficia mult mai multă lume, inclusiv medicii şi profesorii. 

Viorel Arcaş spune că Legea 94/2014 are şi unele imperfecţiuni, însă nu îi va afecta pe angajaţii companiilor de stat. Senatorul social-democrat a explicat că scopul acestei legi este aceea de dezvoltare a turismului din România.

Banner EximTur
 • Dudu

  Bai domn’senator, da’ angajatii din privat nu merita si ei o vacanta? O lege nu sunteti in stare sa faceti sa fie buna pentru toata lumea. Bine ca aia in privat pot muncii si sambata si duminica fara alte sporuri si le mai luati impozit ca se duc in zi de sarbatoare la munca. Important e ca s-au dus ca oile sa va voteze, sa aveti loc de munca si alte si alte beneficii. Dar voi cand sa faceti o lege, o faceti doar pentru unii.

 • ANGAJAT LA PRIVAT

  Foarte corectă observatia lui Dudu. In RO angajaţii de la stat au cele mai multe beneficii şi asta deoarece la privat nu e niciunul. La stat nu contează performanţa, nu contează că eşti bun sau nu, banii vin, dom senator (..cu gaşca evident) mai dă ceva la săracii care freacă menta (nu generalizez) şi uite aşa privatul cotizează şi angajatul de la stat se lăfăie, te mai şi râde, că munceşti ca prostul şi salariul e tot ăla … că nu sunt bani!

 • medesan

  i-mi pare rau de voi baieti , cei de la privat , dar statul nu se poate baga peste societatiile cu capital privat , de sindicate cred ca a-ti auzit , unde lucrati voi nu exista sindicate ??/ ei trebuie sa va obtina astfel de concedii si voua din fondul social obligatoriu de 2 % din fondul de salarii , dar daca nu aveti sindicat nu puteti face nimic.succes

  • Dudu

   Sindicatele sunt organizatii de timp mafiot neagrate in mediul privat, doar in cel de stat, care funtioneaza dupa modelul de functionare al statului. O lege devine discriminatorie atata timp cat nu se poate aplica la fel pentru toata lumea. Parghiile se gasesc la legiuitor, deci cei care o initiaza si o promulga pot sa stipuleze pentru cine e data legea, adica obligatoriu pentru angajatii de la stat si recomandabil pentru mediul privat. Codul Muncii este din nou o lege discriminatorie care se modifica numai ininteresul angajatorilor, pentru ca majoritatea celor care o initiaza ( parlamentarii romani) sunt posesori de firme, deci angajatori. Iar guvernul, cel mai prost administrator al banilor proveniti de la angajatii din privat, aplica aceste fara cumva sa lezeze interesele privattilor.