Acasă Nova TV

Johannis, în fața bucureștenilor | Fără gălăgie, fără spectacol, cu seriozitate …

13
DISTRIBUIȚI

klaus johannis romgaz  Candidatul Alianţei Creştin-Liberale (ACL) la prezidenţiale, Klaus Johannis, a vorbit luni în fața simpatizanților PNL și PDL din București principiul său din campania electorală ce va urma: ”fără gălăgie, fără spectacol, cu seriozitate”.

Johannis a spus că vrea să fie un preşedinte ”mediator şi integrator”, pentru că în România ultimilor zece ani ”a fost prea multă disensiune, au apărut prea multe falii şi acest lucru trebuie să se schimbe”.

”Eu vreau să facem altă politică în România, vreau să lucrăm cu toţii împreună, nu unii împotriva celorlalţi, pentru a schimba starea lucrurilor. Vreau să fiu un preşedinte care nu vorbeşte despre statul de drept, eu voi fi un preşedinte care garantează statul de drept. Eu nu vreau să povestesc despre independenţa Justiţiei, eu voi fi un preşedinte care garantează independenţa Justiţiei”, a afirmat Johannis în discursul rostit luni, la Romexpo, la o întâlnire a conducerii ACL cu electoratul bucureştean, conform Agerpres.

Johannis a spus că, deşi nu are atribuţii executive în reformarea unor domenii precum educaţia, sănătatea, sistemul de pensii, va avea grijă să existe o dezbatere în spaţiul public pentru a valorifica toate resursele existente în aceste domenii. Johannis a adăugat că vine de la Sibiu la Bucureşti pentru a schimba politica în România. ”Am demonstrat în Sibiu că se poate. Se poate face administraţie corectă şi pentru oameni, se poate face administraţie fără corupţie, se pot face proiecte fără gălăgie, fără spectacol, cu seriozitate. Voi demonstra că se poate în toată România’, a susţinut Klaus Johannis. (turnulsfatului.ro)

Banner EximTur
  • Dan

    Problema este daca poporul vrea o altfel de tara si de politica ? In general romanul a devenit foarte neserios, ii place circul, coruptia, hotia, galagia si munca la negru. Exact ce nu vrea domnul Johannis si vrea mincinosul de Ponta. Nu cred ca acest om v-a fi ales presedinte in aceasta tara poate in Germania sau Austria daca nu reusim si acolo sa manjim totul. Mai exista o solutie ca dl. Johannis sa ajunga presedinte in Romania. Romania sa defineasca o noua granita pe lantul Carpatic.