Acasă Nova TV

Îl invit oficial pe Viorel Arcaş să candideze la funcţia de primar | Pentru că e aşa de priceput

7
DISTRIBUIȚI

TEODOR NEAMTUÎl invit pe senatorul Viorel Arcaş să candideze pentru funcţia de primar şi să rezolve mai bine problemele oraşului.

Teodor Neamţu i-a răspuns în cadrul unei conferinţe de presă liderului social-democrat şi a explicat că este la modă să spui jos primarul şi doar să stai pe margine fără să faci ceva.

Teodor Neamţu spune că Viorel Arcaş face declaraţii în stilul politicii PSD şi l-a invitat pe acesta să candideze la funcţia de primar.

Banner EximTur
 • dinu

  lasati BA discursurile astea fara rost si vedeti de oras ca l-ati facut praf. sa va fie rusine

 • final

  Mediasul arata sub orice critica !!!Vreau sa vad 1 SINGUR cetatean care este multumit …

 • gigi

  Are dreptate Neamtu. Arcas s-a facut un latrator la stele, vorbeste fara sa spuna nimic. Sa-i spuna cineva ca e penibil !!!

 • virgil

  cum traim noi cu speranta ca se vor repara drumurile si sunt doar vise,asa si primarul nostru traieste cu speranta ca va iesi primar dar sunt doar vise…….

 • sic

  Sa-i dea Dumnezeu medieseanului mintea de pe urma…macar acum sa ne trezim si sa facem ce trebuie.Mi-as dori sa vad orasul in care m-am nascut si in care locuiesc sa infloreasca si sa scapam de asa zisele gropite si praf si nervi si scarba, sa intram in rand cu lumea. Domnule „final” cred ca gigi e acel cetatean multumit dupa cate vad. Cred ca nu face parte din acei cetateni care nu merita acest primar „minunat”. Sper sa-i rasara peste noapte o „gropita” in fata portii sau blocului si sa cada in ea impreuna cu toata administratia asta de doi bani!!