Acasă Nova TV

Gospodăria Comunală are de astăzi un administrator special | VEZI amănunte

556
DISTRIBUIȚI

LAVINIA PANUOperatorul de drumuri are de la începutul acestei săptămâni un administrator special în persoana Laviniei Panu.

Aceasta a fost aleasă de către Consiliul Local Mediaş în şedinţa ordinară programată la sediul Primăriei.

Desemnarea administratorului special la Gospodăria Comunală nu se afla pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi. Cu toate acestea a fost primul punct luat în discuţie şi votat de aleşii locali. Astfel, Lavinia Panu a fost desemnată ca administrator special al Gospodăriei Comunale cu 10 voturi pentru, 6 abţineri şi un vot împotrivă.  Administratorul special este un alt participant la procedura insolvenţei, instituit de legiuitor în scopul ocrotirii intereselor acţionarilor debitorului, în cazul de faţă societatea Gospodăria Comunală.

Sursa foto: Facebook

Banner EximTur
 • gheorghe

  In ce este speciala acesta individa? nu consider ca merita …. faptul ca nu stie sa isi gospodareasca propria „ograda” fiind datoare la camatari si cu bunuri confiscate de catre acestia!!!….
  Asta va fi in continuare si soarta Gospodariei Comunale Medias?….acolo trebuie pus un specialist in drumuri doar este o societate de drumuri mai ales ca aceasta chiar are un specialist in drumuri in persoana „Roscatului cu coada” cum i se spune Domnului Ferry Laszlo care este dat deoparte, probabil le incurca pe cei care doresc moartea acestei irme…….
  HUUUUU….
  Domnul Ferry trebuie numit director si sa vedeti cum infloreste Gospodaria Comunala Medias

 • dorin

  Este omul senatorului Arcas impus la Gospodaria Comunala ca si Plopeanu si Lata

  • gheorghe

   e clar ca ceva e putred acolo iar oamenii competenti trebuie indepartati!!!

 • sic

  Nu e deloc omul impus de senatorul Arcas. Daca era omul impus de senatorul Arcas atunci era sustinuta si de consilierii PSD domnule Dorin. Nu are nici o treaba cu ce vorbiti si mai bine va abtineti sau va informati inainte sa va dati drumul la gura. Sunteti toti atotstiutori, comentatori de profesie, dar macar verificati informatiile.

  • gheorghe

   Domnule sau Doamna SIC sa intelegem ca esti „omul” persoane despre care comentam?

 • sic

  Eu nu am facut decat sa vin cu o lamurire cu privire la faptul ca aceasta doamna nu este impusa de senator la fel cum nici Plopeanu si Lata nu au nici o legatura cu senatorul.