Acasă Nova TV

Fostul primar Teodor Plopeanu este cercetat penal pentru deţinerea ilegală a unei arme | VEZI amănunte

371
DISTRIBUIȚI

TEODOR PLOPEANUFostul primar Teodor Plopeanu este cercetat penal pentru deţinerea ilegală a unei arme de tir sportiv cu glonţ.

Urmărirea penală împotriva acestuia a fost începută de poliţişti în luna iunie, la scurt timp după ce arma a fost ridicată de la domiciliul său.Fostul primar APR intrat apoi în PSD a deţinut ilegal o armă de tir sportiv. Informaţia este confirmată de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu. Din cuprinsul actelor de cercetare penală întocmite de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Sibiu a rezultat faptul că acesta a deţinut arma ilegal la domiciliul său, iar aceasta a fost ridicată în luna mai a anului în curs. Teodor Plopeanu a demisionat recent atât din PSD cât şi din Consiliul Local după Direcţia Naţională Anticorupţie a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale într-un dosar în care este cercetat pentru abuz în serviciu şi conflict de interese. Dosarul se referă la achiziţionarea de către Consiliul Local Mediaş a pachetului minoritar de acţiuni al societăţii Gospodăria Comunală, pachet deţinut de Asociaţia Goscom.

Banner EximTur
 • Nae

  Bai frate ce penal e spagaru asta. Trebuia sa i lase arma , poate ca avea inspiratie posesoru. Astia sunt membrii PSD, toti o apa si un pamant

 • Vanator

  Sunt socat ce mizerie de om a condus orasul asta. Voi televiziunea sunteti obligati sa-i demascati pe impostorii astia, sa stim si noi cine sunt ! Despre plopeanu, doar atat: 3 ani cu executare.

 • Lata Ilie

  Frate plopule, nu te lasa. La alegerile viitoare iti vei „repera” imaginea.
  Traiasca PSD – ul.

 • Grozav, Grozav Eugen

  Mizilic. Ar fi bine de l-ar judeca macar pentru jumatate din cate matrapaslacuri a facut pe spatele nostru.

 • Nicu

  ce m-as bucura sa-l vad la racoare!!!! s-asa nu a facut aproape nimic pt medias, doar a taiat panglica cand s-a deschis Tridentul, atat!

 • adi

  Sa/i inchida pe toti si pe escrocul de Serban, care a furat din Gospodaria Comunala pana nu a mai ramas nimic.Cea mai mare satisfactie a mea ar fii sa sufere si el asa cum i/a facut pe oameni sa sufere.Acest om nu merita sa fie liber. Sa/i fie rusine. Cel mai mare mincinos pe care l/am cunoscut!