Acasă Nova TV

FDGR: Sprijinim omul Klaus Johannis, dar nu suntem la căruța PNL | Există protocol PSD – FDGR

24

Paul Pörr si Klaus Johannis  Președintele FDGR, doctorul Paul Jurgen Pörr, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că Forumul îl va sprijini pe Klaus Johannis la alegerile prezidențiale.

Pörr spune că FDGR face acest gest pentru omul Klaus Johannis, nu pentru PNL. De altfel, de doi ani există un protocol de colaborare PSD – FDGR, protocol ce nu va fi rupt.

”FDGR îl sprijină necondiționat în campania electorală pe Klaus Johannis. Spun asta după ce zilele trecute am discutat cu vicepreședinții pe regiuni și au fost de aceeași părere. În urmă cu câteva luni, când au fost alegerile europarlamentare, eu m-am exprimat foarte prudent și am spus că nu suntem o remorcă la căruța PNL. Așa și a fost, atunci am sfătuit votanții noștri să meargă la vot, fără să dăm indicații cu cine și cum. Nici acum nu suntem o remorcă a PNL-ului, noi îl votăm pe candidatul Klaus Johannis”, a declarat Paul Pörr.
Liderul FDGR spune că deși există un  protocol de colaborare între PSD și FDGR și deși Forumul Democrat îl va sprijini pe Klaus Johannis în alegeri, nu este nicio anomalie politică.
Banner EximTur