Acasă Nova TV

Donaţie de materiale sanitare în valoare de 15.000 de euro pentru Secţia Ortopedie a SCJU Sibiu

68

materiale sanitare Ortopedie SCJSecţia de Ortopedie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a primit o donaţie de materiale sanitare în valoare de circa 15.000 euro din partea fundaţiei “Helpup mit Herz und Hand” din Oerlinghausen, Germania.

Donaţia a constat în pansamente, feşi, seringi, truse de perfuzie, glucometre, mânuşi chirurgicale, bandaje, comprese, pense de unică folosinţă, măşti de oxigen, vacutainere, halate de unică folosinţă, ser fiziologic, pungi pentru urină, sonde urinare, sonde aspiraţie, vată, măşti intubaţie traheală.

„Acest sprijin vine ca o continuare a colaborării mai vechi pe o avem deja cu prietenii noştri din Germania, în baza relaţiei personale pe am dezvoltat-o cu aceştia. Ei sunt foarte impresionaţi de dorinţa noastră de a îmbunătăţi şi dezvolta activitatea Secţiei de Ortopedie şi a SCJU Sibiu şi acest lucru îi motivează să se implice în continuare şi să presteze această muncă de voluntariat înspre binele nostru. Este un parteneriat în care dânşii ne ajută cu materiale sanitare diverse iar noi răspundem cu implicare. Le mulţumim pentru întreg sprijinul acordat”, a declarat Dr. Mihai Roman, medic şef al Secţiei Ortopedie – Traumatologie din cadrul SCJU Sibiu.

„Donaţiile sunt bine venite şi completează eforturile care se fac permanent atât la nivel administrativ cât şi din punct de vedere medical, pentru creşterea calităţii serviciilor oferite cetăţenilor judeţului Sibiu”, a declarat. Asist. Pr. Andrei Mihu, Director de Îngrijiri al SCJU Sibiu

Banner EximTur