Acasă Nova TV

Bărbat (33) s-a aruncat de pe pod, în râu | L-au scos jandarmii la 350 de metri în aval

21

Salvat din rau Un echipaj al Jandarmeriei Sibiu a intervenit azi noapte pentru a scoate un bărbat din râu, după ce acesta se aruncase de pe un pod.

Azi noapte în jurul orei 02.00, un echipaj al Jandarmeriei Sibiu a fost direcţionat spre podul de peste râul Cibin de pe str. Alba Iulia, la locul unde prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112 fusese anunţat că o persoană se aruncase de pe pod în apă.

Jandarmii ajunşi la faţa locului au identificat de îndată persoana care sesizase evenimentul și după ce au obținut primele informații cu privire la semnalmentele bărbatului și îmbrăcămintea pecare o purta, s-au despărțit căutându-l în aval pe ambele maluri ale râului, folosindu-se de mijloacede iluminare mobile.

După cca 15 minute, la aproximativ 350 m de podul de pe care se aruncase, jandarmii l-au găsitîn apa râului pe bărbatul în vârstă de 33 de ani din mun. Sebeș, jud Alba. Întrucât acesta deși era conștient prezenta răni la nivelul capului, jandarmii l-au adus la mal și i-au acordat măsuri de prim ajutor până la sosirea echipajului de specialitate al SMURD Sibiu.

Reamintim cetățenilor că în situaţii de urgenţă este important să apeleze numărul unic pentrua peluri de urgenţă 112 dacă sunt martorii unor fapte antisociale sau situații de dificultate. De asemenea cetățenii pot formula reclamații pentru întâmplări în care sunt ei înșiși direct implicați, situații care le aduc ori le produc un prejudiciu, fapte cu violență sau imposibilitatea dea-și exercita drepturile și libertățile fundamentale

Foto Arhivă

Banner EximTur