Acasă Nova TV

Arcaş: Îmi voi cere scuze în momentul în care se dovedeşte că am spus neadevăruri!

15
DISTRIBUIȚI

viorel arcas

Senatorul Viorel Arcaş a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre războiul declaraţiilor cu liderii ACL Mediaş, Teodor Neamţu şi George Petrescu.

Acesta spune că nu se luptă cu niciunul dintre ei, că nu are nimic personal dar şi că îşi va cere scuze faţă de aceştia în momentul în care se va dovedi că a spus neadevăruri.  Viorel Arcaş a mai declarat că Mediaşul este ultimul oraş din ţară la modul cum arată.


Banner EximTur
 • Carmen

  S-a gasit cine sa vorbeasca. Si tu, dl senator, ce faci in privinta asta, in afara de circ mediatic? Si conform caror date e ultimul oras?

 • plopeanu

  mergi ma adormitule si te culca. esti o rusine pentru oras

 • iovan

  … mai e nevoie de statistici? se vede cu ochiul liber…. Mediasul nu are strazi, nu are parcuri…. are doar gropi, mizerie , praf …Mediasul nu are primar….. E un oras ce exprima nepasare, neputinta, reavointa, nesimtire….
  ….

 • mirel

  …. e halucinant ce se intampla…. oare cine din orasul medias in anul 2014 poate fi multumit de activitatea primariei???????? de ASPECTUL ORASULUI… ????

 • mihai

  … respect dle senator… suntem multi care va sustinem… dar nu suntem atat de vocali precum altii…

 • Petre

  Neamtu= cel mai slab primar pe care l-a avut Mediasul.
  Arcas=cel mai slab parlamentar pe care l-a avut Mediasul.
  Scor egal: 0 – 0 intre doua nulitati.

 • andy

  Categoric ca atat primarul cat si viceprimarul trebuii criticati, insa de cineva care are statura morala, capacitatea profesionala si nivelul de IQ necesar.
  Pai de luni de zile ii tot ataci domnule senator, cum naiba nu te lupti cu ei? Ei nu se pulta cu tine, pentru ca au realizat ca esti o nulitate!

 • sic

  Eu am o curiozitate mare!!!Cat sunteti platiti sa-l lingeti in dos pe primar si sa sariti ca arsi cand este atacat? Cu mult oricum daca ati ajuns sa nu mai vedeti starea in care a adus orasul. Sa va fie rusine!!!!