Acasă Nova TV

Arcaş: Când ai de-a face cu şmenari, asta este! Ne gândim să retragem toţi consilierii!

11
DISTRIBUIȚI

viorel arcasSenatorul Viorel Arcaş a vorbit sâmbătă în cadrul unei conferinţe de presă despre situaţia postului de consilier local rămas vacant. Liderul PSD Mediaş a lansat un atac dur la adresa conducerii liberalilor medieşeni numindu-i pe aceştia şmenari şi explicând că este total imoral ce se întâmplă la Mediaş. Arcaş mai spune că normal este ca Eugen Grozav să fie înlocuit de un consilier PSD, iar dacă nu se va întâmpla aşa social-democraţi şi-ar putea retrage toţi cei patru oameni din Consiliul Local.


Banner EximTur
  • Gugal

    Cat de pervers poate sa fie comunistul asta. In loc sa ne vorbeasca de penalul Plopeanu ne spune ca PNL e imoral. Mai corupt si necinstit ca PSD nu e nimeni. Huuooo

  • Mihai

    Domnul senator Arcas vorbeste singur, noi il ascultam, il injuram si el nu stie asta si continua sa se creada oracolul orasului. Mediasul e la pamant domnule Arcas iar dumneavoastra sunteti unul din principalii vinovati. Guvernul PSD nu a facut nimic pentru Medias. Macar Roman tace din din gura si nu deranjeaza cu prezenta.

  • Momaie

    Daca si imprastiatii de la PNL sunt smenari atunci Plopeanu si Lata sunt teroristi. Trezeste-te domnule si fa-ti curat in ograda prima data, spune-ne despre hotii de la tine din partid si dupaia vorbeste de altii.