Acasă Nova TV

ACCIDENT pe DN 14 între Mediaş şi Copşa | Două victime

282

bmv rasturnatÎn această dimineaţă s-a produs un accident pe drumul naţional 14, între Mediaş şi Copşa Mică. La faţa locului au intervenit echipaje ale Ambulanţei Mediaş şi SMURD Copşa Mică.

Conform informaţiilor de la faţa locului două persoane au fost rănite, după ce autoturismul în care se aflau, un BMW ce venea din direcţia Copşa spre Târnava, s-a răsturnat.

Datorită vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului şi a ieşit în decor. Şoferul a fost proiectat din maşină la 30 de metri, iar pasagerul din dreapta a fost găsit la aproximativ 20 de metri de autoturism. Se presupune că ambii nu aveau centura de siguranţă.

Conducătorul auto este în stare gravă şi probabil va fi transportat la Spitalul Judeţean Sibiu.

Foto Arhivă

ACTUALIZARE POLIŢIA RUTIERĂ

În această dimineață, în jurul orei 05,41, pe DN 14, în afara localității Târnava s-a produs un accident rutier în următoarele împrejurări:

Un conducător auto în vârstă de 24 de ani, domiciliat în localitatea Copșa Mică, în timp ce conducea autoturismul pe DN 14, având direcția de deplasare Mediaș — Sibiu, în afara localității Târnava, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum a pierdut controlul autoturismului, a intrat în șanțul situat pe marginea părții carosabile răsturnându-se pe câmp.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a pasagerului (un tânăr de 23 de ani, domiciliat în aflat împreună cu acesta în autoturism localitatea Copșa Mică) aflat împreună cu acesta în autoturism.

Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri.

Banner EximTur