Acasă Nova TV

VIDEO Minoră de 11 ani, bătută şi violată la Mediaş – VEZI amănunte!

536

ambulanta2Serviciul de Ambulanţă Mediaş a fost solicitat să intervină în cartierul Vitrometan, de unde a preluat o minoră în vârstă de 11 ani. Aceasta le-a spus medicilor că a fost bătută şi violată într-o pădure din apropierea oraşului. Fata este transportată în aceste momente la Compartimentul de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Mediaş. UPDATE: Conform unor surse medicale, informaţia se confirmă. Minora a fost bătută şi a existat o tentativă de viol.

UPDATE 1: Minora este din satul aparţinător Ighişul Nou, iar agresorul este din Nemşa şi are 21 ani. Acesta are antecedente penale.  În prezent acesta este căutat de către poliţişti medieşeni.

ACTUALIZARE 6 Martie:  Un tânăr, în vârstă de 21 ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol, faptă comisă în data de 04.03.2014, pe raza municipiului Mediaş, a fost identificat şi reţinut în data de 04.03.2014. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş în data de 05.03.2014, cu propunere de începere a urmării penale şi de arestare preventivă. Judecătoria Mediaş a emis pe numele tânărului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.