Acasă Nova TV

Klaus Johannis a pus punct: Nu candidez la alegerile prezidenţiale!

18
klaus johannis romgazPrim-vicepreşedintele PNL şi primarul Sibiului,  Klaus Johannis a declarat joi că nu doreşte să candideze la alegerile prezindenţiale şi că în opinia sa candidatul partidului este Crin Antonescu.
„Eu nu candidez“, a subliniat edilul Sibiului, acesta arătând că important nu este nivelul de încredere, ci intenţia de vot. „Nu contează nivelul de încredere, contează intenţia de vot, iar pe intenţia de vot domnul Antonescu stă foarte bine, iar eu sunt undeva în coada clasamentului, chit că am un procentaj mare la încredere“, a spus Klaus Johannis, citat de Adevărul Sibiu.
Întrebat despre declaraţia preşedintelui PNL, Crin Antonescu că îşi va da demisia dacă va lua mai puţin de 20% la alegerile europarlamentare, Klaus Johannis a declarat: „Dacă luăm sub 20% la alegerile europarlamentare, este un semnal de alarmă şi dacă va fi să cadă capete, prima dată vor cădea ale altora şi apoi se va retrage domnul preşedinte Antonescu, dacă va fi cazul. Şi nu va fi cazul. Nu cred că vom ajunge în această situaţie, să începem să decapităm organizaţii, partid“

Citeşte articolul complet AICI

Banner EximTur