Acasă Nova TV

VIDEO: Inundaţie pe strada Clujului, apa curge de azi-dimineaţă fără încetare!

66
DISTRIBUIȚI

CANAL CLUJULUIÎncepând de azi-dimineaţa apa curge fără încetare dintr-un canal de pe strada Clujului din cartierul Gura-Câmpului. Conform locatarilor din zonă, apa a început să curgă de la ora 7, iar de atunci nu a venit nimeni să remedieze problema. Imaginile au fost suprinse de un telespectator Nova TV.UPDATE:

Scurgerea apei de pe strada Clujului a fost una controlată. Conform lui Virgil Bucşe, în cursul acestei zile s-au executat lucrări pe strada Nucului, care au necesitat golirea conductei de distribuţie.

„Astazi s-au executat lucrari pe str.Nucului , fiind necesara golirea conductei de distributie. Este o golire controlata printr-un hidrant” spune Virgil Bucşe.

Banner EximTur
 • Virgil Bucse

  Astazi s-au executat lucrari pe str.Nucului , fiind necesara golirea conductei de distributie. Este o golire controlata printr-un hidrant .

  • tibysor13

   multumesc mult pt informative !!!!!! nu este greu sa dati si dumneavoastra o informare catre populatie , numa bine

 • tibysor13

  I doare pe astia de la apa nova la banana ca se scurge apa aiurea ca de fapt tot noi o platim nu ei !!!!!!!!!!! asa ca o sa mai curga mult si bine !!!!!!!!

 • arpi

  Virgil Bucse cand ai verificat o factura de la apa nova sa vezi tampeiile consum apa 3 mc canal 4,5 mc facturile nu sunt stampilate nu suntsmnate cine raspunde de falsurile din facturi dar nu uitati sa somati neplata cu debransari CRed cu ardoare ar fi cazul sa va coborati cu picioarele pe pamant Consumatori nu fura pensiile

 • Bogdan

  virgile draga, in fiecare luna furi ,50 lei pe fiecare factura.
  cica cititi apometrele.
  dar ne rugati sa lasam un bilet pe usa daca nu suntem gasiti acasa.
  pe factura insa e trecut tariful ca CITITI voi apometrele si nu noi.
  ar trebui sa ne platiti voi ,50 de lei ca vi le citim.
  inmulteste cu numarul de facturi emise si vezi de unde ai bani de masina bengoasa.