Acasă Nova TV

Teodor Neamţu: Sunt angajaţi ai municipalităţii şi directori de şcoli care câştigă mai bine decât mine – VEZI salariul primarului!

5
DISTRIBUIȚI

TEODOR NEAMTUMărirea salariilor primarilor este de fapt dictatura trăncănelii. Teodor Neamţu spune că  în municipalitatea medieşeană sunt multe salarii mai mari decât cel ale primarului, iar cel puţin nouă directori de şcoli câştigă mai mult decât el. Edilul-şef al municipiului de pe Târnava Mare şi-a făcut public şi salariul.

Banner EximTur
 • yany

  Vezi salariul dir. Valea Stefan care a distrus sc. nationala de gaz prin desfintarea cantinei,internatului ,atelierele sc. poiana neamtului dar are gradatie de merit.
  De ce primarul nu ia nici o masura ,pentru ca e de partea lui.
  VOR VENI VREMURI MAI BUNE!!!!!!!!

 • maya

  , E un risc asumat salariul primarului !!!!!Nu e cazul sa ne plangem!!!

 • ionel

  salar poate nu aveti da cata spaga luati? numa afacerile cu Mediturul v-au adus bani frumosi in buzunar ………….sa nu mai vb de proiectul de reabilitare apa canal ! o zi buna ….poate vine Dna-ul la dumneata la usa

 • Eu zic sa il pupati mai des in partea dorsala pe Calbureanu ca oricum sunteti marioneta lui , si poate va mareste si salariul si spagile.

 • yany

  Cata nesimtire la primarul asta ,dupa ce ca nu stie cate suflete are in oras ,nu stie nici de ce merge la lucru .I il doare-n basca de oameni, are pensie militara buna de sprit nu mai vorbim (CENZURAT).