Acasă Nova TV

SURPRIZĂ Autostrada Sibiu-Nădlac a devenit Sibiu-Viena

25

Autostrada Sibiu-Nădlac Nefinalizată la termen şi construită cu preţuri care au fost desemnate de presă drept unele dintre cele mai mari din Uniunea Europeană, autostrada Sibiu-Nădlac este motiv de fală pentru actuala guvernare.

Ministrul Marilor Proiecte, Dan Şova, a declarat aseară, într-o emisiune televizată, că, de anul viitor, românii vor putea circula pe autostradă continuă, de la Sibiu, la Viena, scrie Turnul Sfatului.Ministrul Dan Sova, a fost prezent aseară, la emisiunea Impartial de la Digi24. Acesta a susţinut că vom avea puţin peste 90 de kilometri de autostradă anul acesta, 465 de kilometri în lucru şi o autostrada continuă, în 2015, de la
Sibiu, la Viena.
„Vor fi puţin peste 90 de kilometri de autostradă anul acesta. Am contractat, anul trecut, foarte multe lucrări, 289 de km şi avem în lucru, în 2014, 465 de kilometri. Se vor inaugura mulţi kilometri în 2015, pentru că atunci se vor termina multe tronsoane. Vom avea autostradă continuă, în 2015, de la Sibiu la Viena, începem Sibiu-Braşov, Comarnic-Braşov, centura de sud a Bucureştiului…”, a declarat ministrul, la Digi24.

Foto: turnulsfatului.ro

Banner EximTur