Acasă Nova TV

RECURS RESPINS Poliţiştii de la Ordine Publică acuzaţi de luare de mită rămân după gratii

9
Poliţiştii de la Ordine Publică Cei doi agenţi de la Ordine Publică acuzaţi de luare de mită vor fi cercetaţi în continuare în stare de arest preventiv.

Ioan Marius Datcu şi Radu Gheorghe Ban, cei doi poliţişti de la Ordine Publică acuzaţi de luare de mită, vor fi cercetaţi în continuare în stare de arest preventiv. Tribunalul Sibiu a dispus în cazul celor doi prelungirea duratei arestării preventive. Ambii poliţişti au atacat decizia iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel Alba Iulia, scrie Adevărul Sibiu.
Aici, magistraţii au respins „ca nefondate” recursurile celor doi. Cei doi poliţişti, aflaţi în arest preventiv din 20 decembrie, sunt agenţi în cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu, la Biroul de Ordine Publică. Potrivit procurorilor, poliţiştii ar fi cerut de la şoferi, sub pretextul încălcării normelor de circulaţie, sume de la 200 de lei la 300 de euro.

Ambii agenţi au fost angajaţi în Poliţie din sursă externă, unul în 2005 iar celălalt în 2007, şi ambii au la activ mai multe sancţiuni disciplinare, unul dintre ei 4 la număr, toate pentru neglijenţă în exercitarea atribuţiilor de serviciu, iar cel de-al doilea 3 sancţiunipentru neglijenţă în serviciu şi comportament necorespunzător.

Citeşte articolul complet AICI

Banner EximTur