Acasă Nova TV

Producătorul spaniol de piese auto Antolin construieşte o fabrică la Sibiu

151

Grupo Antolin Grupo Antolin din Spania, care produce la Sibiu corpuri de iluminat pentru autovehicule, isi va extinde in acest an operatiunile din Romania printr-o investitie greenfield, ridicand o noua fabrica de 13.000 metri patrati in apropierea unitatii existente.

Grupo Antolin-CML, divizia de corpuri de iluminat a companiei spaniole, anticipeaza ca noua unitate va fi operationala pana la sfarsitul acestui an, potrivit publicatiei de specialitate European Plastics News, citata de Mediafax.Constructia fabricii a inceput deja in aceeasi zona industriala unde este amplasata unitatea existenta, in apropierea aeroportului Sibiu.

In cursul anului, Antolin vrea sa mute liniile de productie de la fabrica existenta, aflata intr-un spatiu inchiriat, catre noua unitate, majorand totodata capacitatea.

Potrivit datelor raportate către Ministerul Finanţelor, CML Innovative Technologies Sibiu a avut în 2012 afaceri de 14,8 milioane lei şi un profit de 646.000 lei, cu 163 de angajaţi. Activitatea unităţii a fost extinsă în cursul anului trecut.

Citeşte articol complet AICI

Banner EximTur