Acasă Nova TV

Priorităţile Meditur pentru anul 2014 – VEZI amănunte!

11
DISTRIBUIȚI

RETEA MEDITURSocietatea Meditur şi-a stabilit priorităţile pentru anul 2014. Astfel, se va reînnoi flota auto în limita banilor alocaţi de la bugetul local, staţia de redresare va intra în reparaţii capitale, se va realiza joncţiunea reţelei electrice între străzile Jacob Pisso şi Şoseaua Sibiului şi se va prelungi pe străzile Constantin Brâncoveanu şi Academician Ioan Moraru.
Unul dintre obiectivele operatorului de transport local pentru anul în curs îl reprezintă reînnoirea flotei auto. Totodată se vor realiza o serie de prelungiri ale reţelei electrice, iar staţia de redresare va intra în reabilitare.

Banner EximTur
  • ionel

    de ce nu spuneti ca ati cumparat si 2 autocare 2 setra cu axa dubla si un autobuz scurt la sfarsitul anului ( niste gunoaie) si ca aveti alte GUNOAIe in curte care nu mai pot fi reparate si au circulat abea cateva luni? ! cu banii dati pe RABLE mai bine luati autobuze noi in leazing si stiti ca nu mai aveti treaba cu ela cel putin 5 ani! Numa de acolo nu iasa Spaga sa o impartiti cu Toader