Acasă Nova TV

Poliţişti bătuţi după ce au oprit în trafic un tânăr care circula cu viteză

204
DISTRIBUIȚI

politisti batuti Doi poliţişti, o femeie şi un bărbat, din cadrul Biroului Rutier Sibiu, au fost bătuţi în timp ce se aflau în misiune.

Cei doi au oprit în trafic un tânăr de 21 de ani, care circula cu viteză foarte mare pe o stradă din municipiul Sibiu, la ieşirea spre Agnita. Cei doi poliţişti, angajaţi ai Biroului Rutier Sibiu, se aflau în misiune, cu aparatul Radar. Au oprit o maşină care circula cu viteză peste limita legală.În jurul orei 11, sâmbătă, echipajul Biroului de Poliţie Rutieră Sibiu a oprit un tânăr în vârstă de 21 de ani, care circula cu viteză peste limita legală. În momentul în care au început să întocmească actele constatatoare, tânărul care fusese oprit i-a lovit pe poliţişti”, a declarat Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, pentru tribuna.ro.

Poliţistul a fost lovit cu pumnii în zona capului, iar poliţista a fost lovită în piept şi membre. Tânărul de 21 de ani a lovit cu pumnii şi picioarele, fără să ţină cont că loveşte o femeie.

Foto: Arhivă

VEZI AICI filmul complet al evenimentelor

Banner EximTur
 • stef

  De ce nu se face uz de arma in asemenea situatii, tot dobitocul poate sa loveasca un cadru in misiune…nu este corect…sa fi facut ala asa ceva la americani…azi ii canta popa in curte!!!!

  • Binder

   Nu iti risti libertatea pentru un asemenea dobitoc…
   Nu ne aflam in america, suntem in romania iar justitia este cat se poate de penala. L-ai impuscat pe om, se afla o tara intreaga, intri la parnaie ca drepturile omului….

 • tibysor13

  daca si politisti iau bataie atunci nu ne mei ramane nimica de facut decat sa ne cumparam fiecare arma de foc (pt protectie), pe masinile lor scrie SIGURANTA si INCREDERE !!!!! ce siguranta sa mai ai de la astia care iau bataie de la unu de 21 de ani ????? ei avand pistol in dotare si copilu avand doar pumnii si picioarele !!!!!! vai de capul lor !!!!!! astia trebe dati afara din politie daca nu cunosc UZUL DE ARMA !!!!!!