Acasă Nova TV

Piaţa Regele Ferdinand I se schimbă la faţă, referendum pentru păstrarea parcului – VEZI amănunte!

247
DISTRIBUIȚI

PIATA FERDINANDPrimăria Mediaş intenţionează să reamenajeze Piaţa Regele Ferdinand I. Pentru acest lucru au fost prevăzuţi bani în bugetul local în vederea realizării unui plan urbanistic de detaliu.  Conducerea municipalităţii vrea să acceseze fonduri europene pentru realizarea acestui proiect. În discuţie se află şi posibila revenire la aspectul avut de piaţă înainte de anii ’60 atunci când a fost construit parcul. În acest sens există posibilitatea organizării unui referendum la nivel local, prin care medieşenii să îşi spună părerea despre păstrarea parcului sau dărâmarea acestuia.

Banner EximTur
 • andrei

  Avem 2 parcuri in oras si le darama si pe alea…. asa ceva..

 • Paul

  Binenteles ca distrugem spatile verzi padurile sunt praf si turnam betoane pe bani de imprumut, asta da mentalitate ce mai conteaza ce va fi peste 20 de ani,sau poate sunt ceva contracte precum „bordura”daca ma intelegeti.

  Va multumesc

 • stefan

  De la o vreme incoace parca ploua la Medias cu prostie si multi stau afara in aceasta ploaie. Anul trecut au mai fost proiecte bune vezi Centrul cultural la iesirea din oras. Doamne !!!! Avem atat de multe de facut in acest oras si cu toate astea edili nostrii stau in „ploaie”

 • taliban

  cu asa primar incopatibil din toate punctele de vedere nui de mirare.

 • stefan

  Impozite marite la MEDIAS oare pentru ce???

  • Pentru ca asa a vrut domnul Ponta de anul trecut deja.

   • alex

    la Sibiu au scazut anul acesta impozitele. tot din cauza lui Ponta?

 • vali

  sunt 5 parcuri in oras si vreti sa-l nivelati pe cel mai mare. verdeatza, copaci, umbra, biciclete, inline skates pentru piatra cubica sau biscuiti???

 • ravoiu sanda

  lumea trebuie informata concret in ce va consta reamenajarea ,daca declarati numai ca vreti sa desfintati parcul si nu ne informati cu machete , cum v-a arata ideea pe care o aveti , e logic ca toata lumea se va impotrivii sau faceti alt parc pe malul TIRNAVEI, caci de ani de zile ne dorim un alt ,,LUNTRASUL;; cum era pe vremuri cind eram copii

 • In ultima vreme oamenii nu stiu cum sa mai amenajeze spatii verzi nu sa le distruga.Altfel vorbind ,pina nu vom vedea o macheta a cum va arata noul centru ,nu ne putem decide.Noi sa nu uitam ca suntem inconjurati de dealuri deci spatii veryzi ar cam fi,dcei asteptam macheta sa ne putem dceide.

 • PAUL Mihaela

  Acest parc „dendrologic” nu are ce cauta in piata centrala a unei urbe cu caracter medieval! Poate fi organizat mult mai spectaculos si mai util decat in forma aceasta!!!! Piatra cubica, mobilier urban, vegetatie controlata, fara puzderia asta de tufe obscure! Mare parte din copacii actuali ar putea chiar fi mentinuti si integrati intr-o viitoare amenajare!!! Nimeni nu-si doreste un festival de drujbe, spun doar ca piata trebuie reamenajata!

 • iliecarestie

  Cum vine asta? Intai aloca bani de la bugetul primariei si abia dupa aceea afla prin referendum daca locuitorii orasului sunt de acord cu pangarirea parcului.Cineva are intentii ascunse, adica, sa jefuiasca banii primariei, adica ai nostri.