Acasă Nova TV

PERCHEZIȚII la spărgătorii care au furat 200.000 de euro din casa unui om de afaceri din Sibiu

110

Interventie mascati Procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziții la persoane suspecte că ar face parte dintr-o rețea care organiza furturi din locuințe, în județele Sibiu și Timiș.

Nu mai puțin de 16 persoane sunt vizate în acest dosar, iar procurorii DIICOT Timişoara au efectuat 29 de percheziţii, în cadrul anchetei. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, citate de Mediafax, printre casele vizate de hoţii de lux se numără şi cea a unui om de afaceri din Sibiu, căruia i s-au furat 200.000 de euro şi trei arme de foc.În cauză există suspiciunea rezonabilă că membrii grupării infracţionale, în cursul anului 2013, au organizat şi săvârşit mai multe infracţiuni de furt din locuinţe, pe raza judeţelor Timiș, Caraș-Severin și Sibiu, de unde au sustras sume mari de bani, bijuterii, arme de foc și alte bunuri, a căror valoare se ridică la peste 1.000.000 euro”, se arată într-un comunicat al Direcţiei.

Potrivit ultimului raport dat publicităţii de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu, în anul 2013 s-a reuşit scăderea cu 13% a infracţiunilor de furt din locuinţă.

Citeşte articolul complet AICI

Foto: Arhiva

Banner EximTur