Acasă Nova TV

Omul de afaceri sibian Ilie Carabulea, REŢINUT de DNA

12

carabulea apostuOmul de afaceri Ilie Carabulea a fost reţinut de procurorii anticorupţie aseară şi va fi prezentat astăzi în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

În dosarul fraudelor privind Carpatica Asigurări s-a început urmărirea penală împotriva soţiei ministrului de Finanţe, Laura Chiţoiu, dar şi pe numele lui Radu Mustățea, președinte al Biroului Asigurătorilor Auto din România, fost membru al Consiliului de Administrație al Carpatica Asig şi pentru Marian Mîrzac, membru în conducerea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF). Acesta din urmă a fost şi el reţinut aseară, alături de Ilie Carabulea.Cei doi vor fi prezentaţi astăzi la Tribunalul Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă.

Carabulea a fost ridicat marţi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în cadrul unei anchete privind fapte de corupţie în care sunt implicaţi şi funcţionari din domeniul supravegherii asigurărilor.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au efectuat percheziţii domiciliare la 17 adrese din Bucureşti şi Sibiu, în cadrul unei anchete privind săvârşirea de către mai multe persoane a unor infracţiuni de corupţie.

Citeşte articolul complet AICI

Banner EximTur