Acasă Nova TV

O piaţă liberă, cu piatră cubică şi copaci pe margini – VEZI viziunea PSD Mediaş!

37
DISTRIBUIȚI

PIATA FERDINANDO piaţă liberă, cu piatră cubică şi copaci pe margini. Aşa vede Viorel Arcaş modalitatea de reamenajare a Pieţei Regele Ferdinand I. Senatorul medieşean spune că această temă a făcut parte din campania pentru alegerile locale din 2012 a PSD şi că s-a lucrat cu un arhitect care a oferit această variantă.Viorel Arcaş este de părere că o reamenajare a centrului istoric este foarte necesară. Social-democraţii medieşeni au chiar şi o variantă de lucru realizată de un arhitect care a lucrat în Norvegia şi pentru Fundaţia Mihai Eminescu.

Banner EximTur
 • stefan

  Nimeni nu vede ca orasul are nevoie de multe altele . De aici si reactiile negative pentru ca cetatenii inteleg cu totul altfel. Cu totii simtim ca nu avem drumuri,parcari,zone de agrement,si este normal sa visam la realizarea lor intai si pe urma daca sunt bani sigur ca se poate si altceva

 • Ovi

  Principala problema este ca la Medias nu sunt locuri de munca, tinerii pleaca in orasele mari sau in strainatate, natalitatea este in scadere, populatia Mediasului este in scadere. La aceste probleme, IN PRIMUL RAND, trebuie gasite urgent solutii.

 • moldovan gizela

  Ar fi mare pacat sa stricati spatiul verde cu copaci si banci,poti merge 3-5 km si nu gasesti o banca in orasul nostru doar sa stai pe o bordura;ganditi-va bine ce faceti,avem nevoie de mult spatiu verde nu de piatra cubica.

 • ady

  nici sa nu va ganditi sa distrugeti parcul pentru ideile voastre tampite…… nu mai suntem pe vremuri indepartate ce pietre cubice cum era odata , eu astept ca si strada Petofi Sandor sa fie asfaltata…

 • nicolae

  Ar fi cea mai mare greșeală dacă distrugeți parcul din centrul orașului,un singor ochi de verdeață și totodată un plămîn al orașului.
  Cu ani in urmă s-a mai făcut o prostie in Mediaș cind s-au amplasat cele două blocuri turn-lamă in Gura Wewerului,care acum impiediecă coborîrea aerului curat din pădurea Wewer,și aerisirea orașului.
  Nu comparați Mediașul medieval cu Brașovul sau Sibiul. Mediașul nu are Biserica Neagră, nici Podul Minciunilor ,să atragă turiști. Nu are nici parcul Sub Arini, loc de plimbare pt.tineri și virsnici, ci are acest cochet părculeț pe care voi vreți să il distrugeți.Ar fi o mare greșeală

  • Mr.Troll

   :))) Genial! Blocurile impiedica coborarea aerului.
   Nicolae for president!

 • Rozeta

  Ba Arcas ,mai bine propui un parc la tine in Alamor nu la Medias.Spune tu concret ce ai facut pentru Medias?

 • tibysor13

  se vede ca sunteti odihniti !!!!!!! numa prostii isi fac de lucru degeaba , avem un centru frumos care nu trebuie stricat de niste smecheri cu firme de constructii (sau este o sursa buna pt a mai fura niste bani ), si inca un lucru arhitectii din Medias sau din Romania nu sunt buni numai aia din Norvegia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  astia sunt oamenii pe care iam votat ,asta este ne meritam soarta !!!!!!!!

 • coco

  vin alegerile au nevoie de multi bani si acum cauta de unde .rusineeeeee

 • andy

  Politicienii se pricep la toate !
  Una e sa ai opinii ca simplu cetatean, si alta e sa influentezi din pozitia pe care o ocupa temporar ca si politicieni, viitorul orasului ptr multi ani de acum inainte.
  De ce se insista atat pe modificarea centrului? Ce este in neregula cu el? Cu ce deranjeaza?
  Sunt atatea zone neamenajate, atatea cladiri in paragina (care apartin consiliului local).
  Ocupati-va de acestea

 • nicolae

  Dacă tot vreți să aflați opinia miedeșenilor privind distrugerea parcului din centru vă dau un sfat de la un cetățean care ține intradevăr la Mediaș. Afișați pe toate locurile permise cît mai ales in vitrinele imobilelor din centru o fotografie actuală a parcului pe timp de vară si o schiță a viitoarei configurare și apoi așteptați opinia oamenilor.