Acasă Nova TV

Mărturiile sibianului Victor Spirescu după ce a rămas fără job în Anglia din cauza tabloidelor: „Am ales eu să plec, nu am fost dat afară“

8
Victor Spirescu „Victorie“ de prestigiu a jurnaliştilor britanici. După ce au băgat spaima în cititori că „hoardele de români“ îi vor cotropi, ziariştii au reuşit să îl lase fără serviciu şi pe singurul român care a mers la muncă în Insulă pe 1 ianuarie 2014.

Ediţia electronică a ziarului „The Times“ a anunţat joi că Victor Spirescu, primul român ajuns în 2014 în Marea Britanie şi devenit vedetă peste noapte, a fost concediat de la spălătoria auto unde se angajase. Potrivit publicaţiei, şeful său a fost nemulţumit de faptul că vorbea frecvent la telefon în timpul serviciului. La opt zile după ce a fost aşteptat la aeroport de zeci de jurnalişti şi chiar de parlamentari britanici, Victor Spirescu a devenit şomer care îşi caută loc de muncă.
Nu am fost dat afară, pur şi simplu am plecat eu, pentru că a fost o presiune prea mare pe mine. Şeful meu a venit astăzi la mine şi mi-a spus că el nu vrea să aibă probleme, după ce a citit ce s-a scris în ziare. Lui nu i-a plăcut mediatizarea asta şi, pentru că şi ceilalţi colegi ai mei ar fi avut de suferit, am ales eu să plec. Nu am fost dat afară!”
Plecarea românului de la spălătorie vine însă după ce tabloidul britanic „The Sun“ a trimis reporteri la Bucureşti şi a publicat un material amplu în care românul era acuzat de violenţă de o fostă iubită din Bucureşti.
„Victorie“ de prestigiu a jurnaliştilor britanici. După ce au băgat spaima în cititori că „hoardele de români“ îi vor cotropi, ziariştii au reuşit să îl lase fără serviciu şi pe singurul român care a mers la muncă în Insulă pe 1 ianuarie 2014.

Citeste mai mult: adev.ro/mz5ddq

Banner EximTur