Acasă Nova TV

Johannis, despre fondul clasei: Este strict treaba părinţilor. Dacă vor să o facă, nu văd ce treabă are ministrul Educaţiei sau prim-ministrul

7

Klaus Johannis Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Johannis, a declarat joi la Sibiu că fondul clasei i se pare un lucru bun, atâta timp cât este gestionat strict de părinţi iar banii sunt folosiţi pentru nevoile elevilor, nu pentru cadouri destinate cadrelor didactice.

Johannis a declarat că are o părere foarte proastă despre cadrele didactice care „iau mici şpăgi sau cer atenţii”, însă e de părere că astfel de cazuri sunt excepţii. „Sunt surprins de amploarea care se dă iarăşi acestei dezbateri care afectează un fenomen microscopic în comparaţie cu evaziunea fiscală, şmecheriile care se fac în imobiliare….… Câteodată trăieşti cu impresia că nimeni nu vrea să dea în vileag şmecheriile mari şi le amplifică pe acestea mici. Una peste alta e păcat că există cadre didactice care se pretează la aşa ceva”, a spus Johannis, citat de Adevărul Sibiu.

Cât priveşte fondul clasei, Johannis este de părere că acesta este un lucru bun, atâta timp cât este gestionat strict de părinţi iar banii sunt folosiţi pentru nevoile elevilor, nu pentru cadouri destinate cadrelor didactice.

Citeşte declaraţia completă AICI

Banner EximTur