Acasă Nova TV

FOTO Acasă la Victor Spirescu, singurul român care a invadat Marea Britanie. „Am venit să muncesc, nu să vă fur!“

51
Victor Spirescu Victor Spirescu (30 de ani), devenit vedetă în presa din Marea Britanie, la 1 ianuarie, şi prezentat drept unul dintre invadatorii din estul Europei, este un tânăr sărac din satul uitat de lume Pelişor, din Sibiu, cu un vis simplu: să strângă bani pentru casă. Românul spulberă, însă, mitul britanicilor şi le transmite că nu-şi va da ţara pentru Anglia.

Pelişorul e un sat aproape de capătul judeţului Sibiu, în comuna Bârghiş. Satul mai numără doar 300 de case, are străzi înguste, neasfaltate, două biserici cu brazi împodobiţi în curţi şi foarte multă sărăcie. Atât de multă încât tot tineretul satului a luat drumul străinătăţii, care în Germania, care în Anglia sau Spania, în speranţa că, astfel, vor reuşi ceea ce pe uliţele îngheţate n-ar fi reuşit niciodată: să-şi facă, pentru ei şi pentru copiii lor, un viitor.

… Pe femeia de 46 de ani o întâlnim într-o casă mică, unde năvăleşte toată numai suflet şi emoţie. E casa lui Victor Spirescu, românul care ţine, de la 1 ianuarie, prima pagină a presei britanice, după ce a fost întâmpinat pe aeroport de jurnaliştii care aşteptau „invazia“ est-europenilor şi de parlamentari britanici. Doar că Victor, pe care îl cunoaşte acum tot satul, nu s-a dus în Anglia nici să distrugă, nici să fure, nici să sperie lumea, aşa cum se aşteptau britanicii. El a plecat acolo pentru un vis simplu şi un viitor altfel, mai bun.

Citeşte articol complet: Adevărul Sibiu

Pe femeia de 46 de ani o întâlnim într-o casă mică, unde năvăleşte toată numai suflet şi emoţie. E casa lui Victor Spirescu, românul care ţine, de la 1 ianuarie, prima pagină a presei britanice, după ce a fost întâmpinat pe aeroport de jurnaliştii care aşteptau „invazia“ est-europenilor şi de parlamentari britanici. Doar că Victor, pe care îl cunoaşte acum tot satul, nu s-a dus în Anglia nici să distrugă, nici să fure, nici să sperie lumea, aşa cum se aşteptau britanicii. El a plecat acolo pentru un vis simplu şi un viitor altfel, mai bun.

Citeste mai mult: adev.ro/mysdlk

Victor Spirescu (30 de ani), devenit vedetă în presa din Marea Britanie, la 1 ianuarie, şi prezentat drept unul dintre invadatorii din estul Europei, este un tânăr sărac din satul uitat de lume Pelişor, din Sibiu, cu un vis simplu: să strângă bani pentru casă. Românul spulberă, însă, mitul britanicilor şi le transmite că nu-şi va da ţara pentru Anglia.

Citeste mai mult: adev.ro/mysdlk

Banner EximTur