Acasă Nova TV

”De la executor suntem. Vă scoatem casa la licitație”

15

casa la licitație Aproape trei milioane de lei este valoarea bunurilor scoase la executare silită în primele cinci zile lucrătoare ale acestui an, în judeţul Sibiu. Dublu față de perioada similară a anului trecut. ”Până acum, cui să vindem? poate de anul acesta începem”, își fac calculele băncile care execută silit sibienii.

Din rândul băncilor, cele mai multe executări silite în rândul sibienilor au fost promovate de către reprezentanții Băncii Românești: șase case și apartamente evaluate la peste 1,3 milioane de lei. Ține de politica fiecărei bănci, n-are nicio legătură cu ce zicea de curând guvernatorul BNR sau de cursul euro sau cine mai știe ce. De fapt, băncile nu au prea putut executa până acum. Cui să vindem în 2009 și 2010, că nu cumpăra nimeni. Poate de anul acesta”, a declarat pentru Turnul Sfatului directorului unei agenții bancare din Sibiu.

În această perioadă, Fiscul, dar mai ales instituțiile bancare, au scos la executare silită două afaceri și aproape douăzeci de case și apartamente situate în diferite localități ale județului Sibiu.

Citeşte articolul complet AICI

Foto: Arhivă

Banner EximTur