Acasă Nova TV

Cele mai ”bine gospodărite” localități din județ: Agnita, Dumbrăveni, Copşa Mică

8
DISTRIBUIȚI

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA 39 de localități s-au înscris la concursul de desemnare a celor mai bine gospodărite orașe și comune din județ, concurs cu premii în bani organizat de Consiliul Județean Sibiu.

460.000 de lei este valoarea totală a premiilor oferite pentru localitățile care ocupă primul loc al celor patru categorii: orașe, comune de până la 1.500 de locuitori, comune între 1.500 și 2.500 de locuitori și comune de peste 2.500 de locuitori.În bugetul Agnitei vor fi virați 150.000 de lei, pentru locul I ocupat în acest concurs. Premiul pentru locul II (câte 100.000 de lei) va fi acordat orașelor Dumbrăveni și Agnita, iar câte 50.000 de lei merg către Tălmaciu, Copșa Mică și Săliște, care ocupă locul III la această categorie. ”În mod sigur vom folosi acești bani pentru investiții, pentru că așa prevede și regulamentul concursului. Către care investiții va fi hotărât de către Consiliul local”,  a declarat primarul Agnitei, Ioan Dragoman, pentru Turnul Sfatului.

La concurs s-au înscris 39 de orașe și comune (dintr-un total de 64), au fost nepremiate 26.

Citeşte articolul complet AICI

Banner EximTur
  • virgil

    mediasul nu a participat??? ce surpriza,ne miram caci dupa cum zice primarul zilnic la radio realizarile orasului sunt foarte mari..avem o spendoare de oras de sa dus vestea in tara..sa dus vestea da cu drumuri proaste,coruptie mare ,droguri la liber pe strazi,inselaciuni,bisnita ,spalari de bani si multe altele..din anumite interese se sustine prea mult partea negativa a orasului si asta ne trage mult