Acasă Nova TV

AVION NEÎNCĂPĂTOR Pasageri lăsați în Aeroportul Sibiu, de un zbor Lufthansa

310

Lufthansa Mai mulți pasageri stau de ore bune în Aeroportul Internațional din Sibiu, după ce au achiziționat bilete pentru zborul Lufthansa spre Munchen, programat la ora 06.15.

Cei 12 pasageri susțin că reprezentanții companiei au vândut mai multe bilete decât numărul de locuri din avion. Oamenii se află în Aeroport de mai bine de șase ore. “Pot să vă confirm că mai mulți pasageri ai zborului spre Munchen din această dimineață nu au fost îmbarcați, însă ce s-a întâmplat în acest caz particular este de competența companiei care operează zborul și nu a Aeroportului”, a declarat pentru Turnul Sfatului purtătorul de cuvânt al Aeroportului, Nicoleta Boborodea.Pasagerii susţin că au fost lăsaţi pe din afară pentru că Lufthansa ar fi vândut mai multe bilete decât numărul de locuri. Ei au chemat la faţa locului şi inspectori ai Oficiului pentru Protecţia Consumatorului. “Sunt pe Aeroport doi
comisari de la OPC Sibiu, care verifică situaţia. Noi luăm în calcul şi posibilitatea ca pasagerii să fi ajuns după ora de îmbarcare. În orice caz, nu am reuşit până acum să stăm de vorbă cu niciun reprezentant al companiei Lufthansa”, a declarat, pentru Turnul Sfatului, comisarul pentru Protecţia Consumatorului Ioan Băra.

Vezi articolul complet AICI

Banner EximTur