Acasă Nova TV

2 locuri de muncă la Mediaş, 115 în Germania şi Danemarca – VEZI amănunte!

772

BURSA GENERALA1Agenţia Locală de Ocupare a Forţei de Muncă Mediaş are în baza sa de date în această săptămână un număr de două locuri de muncă. Se caută doi muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor. Alte locuri de muncă sunt disponibile în schimb în Germania şi Danemarca. EURES Romania dispune de 80 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier – gastronomic, care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania, pentru care se va organiza selectie la Bucuresti in data de 6 martie 2014. Compania germana Europa Park ofera locuri de munca pentru urmatoarele meserii: barman (10 de posturi), ospatar/personal servire clienti (20 de posturi), bucatar (40 de posturi) si supraveghetor de noapte (10 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de barman, ospatar si bucatar sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu de cel putin 2 ani si cunostinte bune/foarte bune de limba germana (nivel B1/B2). Pentru posturile de supraveghetor de noapte persoanele interesate trebuie sa fi urmat cursuri de management in domeniul hotelier si sa aiba atat cunostinte foarte bune de limba germana (nivel B2), cat si cunostinte de limba engleza si limba franceza.

Angajarea se face pe o perioada cuprinsa intre 6 luni si 1 an in functie de ocupatie, incepand cu luna aprilie 2014. Salariul oferit este motivant, in conformitate cu tariful prevazut in contractul colectiv de munca in domeniu, iar orele suplimentare sunt remunerate in avans. Angajatorul asigura cazarea si ofera programe de formare profesionala, promotii si servicii complementare.

Persoanele cu domiciliul in judetul Sibiu,  care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu, strada Morilor nr. 51 A, telefon 0269-230089, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie. Inscrierea in baza de date se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

–      cerere tip (se completeaza la sediul Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca Sibiu);

–      copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);

–      C.V model  Europass (cu fotografie)  in  limba germana (Lebenslauf);

–      cazier judiciar în original din care să reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

–      adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea „Clinic sanatos/Apt pentru munca”.

 

Danemarca oferă 35 de locuri de muncă în sectorul agricol – sezonul 2014

Agenţia Naţională  pentru Ocuparea Forţei de Muncă  organizează o selecţie pentru sectorul agricol din Danemarca. Angajatori şi consilieri EURES vor veni pentru a intervieva candidaţii.

Sunt oferite 35 de locuri de muncă în ferme ecologice la culesul căpşunilor. Durata contractului este de aprox 6-7 saptamani. 6 zile/saptamana, in medie 25-30 ore/saptamana, începând cu luna iunie 2014.

Persoanele interesate să ocupe unul din cele 35 locuri de muncă oferite de Danemarca trebuie să aibă vârsta de minim 18 ani şi cunoştinţe  de limbă engleză nivel mediu.

Sunt preferati lucratorii cu experienta anterioara la culesul capsunilor; Lucratorii trebuie sa fie flexibili in privinta programului, se accepta si cupluri. Candidatii sunt rugati sa trimita CV model EUROPASS, in limba engleza, cu poza inclusa, pe adresa de email: info@duborgjordbaer.dk. Modelul de CV se poate descarca de pe linkul: http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html. De asemenea, candidatii vor trebui sa completeze on line si un formular de aplicare ce poate fi gasit pe linkul susmentionat. Preselectia persoanelor care au aplicat se face de catre angajator. Invitarea la selectie a persoanelor preselectate se va face in timp util de consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al candidatului. Selectia va avea loc la  Oradea in luna februarie 2014. Detaliile referitoare la data precisa, locatia si programul selectiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate.Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Plata muncii este in functie de cantitatea recoltata (la kilogram). Se plateste echivalentul in coroane daneze a aprox. 1 euro brut/kg. Mai multe informatii despre plata muncii gasiti pe website-ul www.duborgjordbaer.dk iar despre impozite pe: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=44252&vId=0&lang=US

Cazare in cladire/camere. Taxa de cazare pe zi/o persoana este echivalentul in coroane daneze a circa 8 euro (se asigura spatii pentru prepararea mancarii,  internet wireless, dusuri, TV, masini de spalat).

Solicitanţii din judeţul Sibiu sunt aşteptaţi până la data de 31. 01.2014,  la AJOFM Sibiu, str. Morilor nr. 51 A,cam. 440, et. 4, ( persoana de contact d-na Pastor Viorica), în vederea înregistrării în baza de date pentru munca în străinătate cu urmatoarele acte:

–      copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);

–      C.V model  Europass (cu fotografie)  in  limba engleză;

–      cazier judiciar în original din care să reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

–      adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea „Clinic sanatos/Apt pentru munca”;

–      1 poză tip paşaport.

 

 

Banner EximTur