Acasă Nova TV

100 locuri de muncă în Danemarca – VEZI amănunte!

16

s6301229-mazare-de-culesAgenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează, în luna februarie 2014, o bursă a locurilor de muncă pentru lucratori în agricultură – culegători de mazare în sectorul agricol din Danemarca. Angajatori şi consilieri EURES danezi vor veni în România pentru a intervieva candidaţii. Sunt oferite circa 100 de locuri de muncă pentru recoltarea mazării în estul insulei Funen Oerbaek. Culegatorii vor lucra în Danemarca, între 1 iunie – 1 septembrie 2014. Se va munci într-o comunitate internaţională, cu oportunităţi de dezvoltare a abilităţilor de muncă şi socializare. Lucrătorii au ocazia de a-şi dezvolta alte abilităţi: pe lângă culesul mazărei, unii lucrători pot fi şoferi de autobuz/tractor, tâmplari, zidari sau supervizori etc. Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea şi încrederea reciprocă între lucrători.

Vârsta minimă 18 ani. Muncă fizică grea, indiferent de climă. Experienta în munca agricolă-avantaj. Lucrătorii trebuie să fie motivate şi flexibili în privinţa programului. Toleranţă şi respect pentru colegii din echipă. Onestitate şi responsabilitate în toate situaţiile. Atitudine pozitivă pentru dezvoltarea abilităţilor şi contribuţie pozitivă în cadrul echipei. Mai multe informatii despre muncă se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk. Se cer cunostinşe de nivel mediu de limba engleza. Plata muncii este în funcţie de cantitate şi în acest sens lucrătorii trebuie să fie motivaţi. Salariul este în jur de 0.6 euro net/kg +12,5% bani de concediu. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei daneze.Mai multe informaţii despre impozite: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=44252&vId=0&lang=US.

Cazarea se face în corturi aduse de lucrători sau în rulote cu dormitoare; bucătăria, toalete, duşuri, maşini de spălat, TV şi internet sunt disponibile. Taxa de cazare pe lucrator/pe zi este între 4-8 euro în Danemarca (pt. acoperirea costurilor de electricitate, apa etc) în funcţie de soluţia de cazare aleasă de lucrator. Transportul dus-întors Romania-Danemarca este în responsabilitatea lucrătorului. În Danemarca, angajatorul va pune la dispozitţia lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoana, pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături. Mai multe informaţii despre cazare şi transport se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

Contractul de muncă este între 1 iunie – 1 septembrie 2014, 6 zile/săptămână, în jur de 30-40 ore de muncă/săptămână. Munca începe devreme dimineaţa şi se termina în jurul prânzului.

Candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk. Instrucţiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk. Preselectia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor pre-selectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, din judeţul de domiciliu al candidatului.Selectia va avea loc în a doua decada a lunii februarie 2014, la Oradea. Detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Data limită pentru aplicaţii este 04.02.2014.

Banner EximTur