Acasă Nova TV

VIDEO Gheorghe Roman: Risipa banului public din Mediaş nu justifică mărirea taxelor!

20

gheorghe-romanEste absurd să le spui oamenilor că vor plăti impozite mai mari, în condiţiile în care în oraş se vede risipa banilor publici. Deputatul Gheorghe Roman a lansat un apel către toţi consilierii locali să nu fie de acord cu majorarea impozitelor şi a oferit exemplul oraşelor Sibiu şi Mureş, acolo unde taxele nu vor fi majorate. Gheorghe Roman a luat poziţie astăzi în cadrul unei conferinţe de presă vis a vis de posibila majorare a taxelor locale pentru anul 2014. Deputatul medieşean spune că o asemenea măsură ar fi absurdă. Medieşenii ar putea plăti de anul viitor impozite mai mari pe clădiri. Direcţia Fiscală Locală a înaintat o propunere de majorare a acestora cu 16% pentru persoanele fizice. O decizie în acest sens va fi luată luna aceasta în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local.

Banner EximTur

5 COMENTARII

  1. asa zicem si noi ghituca fost pedelist actual pesedist. maine? de ce maresti taxa pe carburant? daca nu ai mai risipi banul public si ti-ai da demisia, un parlamentar mai putin o cheltuaiala mai mica. uite cine sa gasit sa vorbeasca. crezi ca noi am uitat cind te pupai cu primaru? laso balta!!!

  2. De a sters postarea de ieri de pe facebook??
    Asta este reactia oamenilor in fata clasei politice actuale,,,va place doar sa primiti laude !!!! gresit tovarasu,,oameni nu mai sint cu ochii inchisi precum ati vrea voi sa va puteti face voi mendrele!!! Ajunge ,,,oamnenii nu mai dorm!!!!!

  3. Intr-adevar este absurd…dar atunci cand domnul deputat isi facea campanie electorala cu masina de serviciu era perfect normal nu???domnul deputat se vrea o copie fidela a lui Crin Antonescu…

  4. Domnul Romna, acum cateva luni dorea panouri fonoabsorbante de aluminiu in loc de beton.
    Cele de beton sunt mai ieftine, mai greu de vandalizat, si pot fi produse local in Romania de mail mute companii, pe cand cele de aluminiiu ar fi fost importate cel mai probabil de prietenii lui din Austria.
    Acel demers al lui de a interpela ministrul transporturilor, si de a incerac sa impuna panouri scumpe, nu era o risipa banului public?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here