Acasă Nova TV

Anca Bunea scoasă din lotul României pentru că a vrut să se antreneze la Mediaş

191

Anca Bunea Trei atlete din lotul pentru Europeanul de cros (7-9 decembrie) au fost scoase din echipă de şefii FRA pentru că au vrut să se pregătească acasă. Ifteni, Bunea şi Florea voiau să meargă şi la şcoală.

Maria Ifteni (loc 1), Anca Bunea (3) şi Claudia Florea (4) şi-au câştigat la selecţia din Băile Felix (9 noiembrie) dreptul de participare la CE de cros de la Belgrad .Federaţia condusă de preşedintele Ion Sandu îşi dă încă o dată în petec pe final de an, retezând orice drept al unor atlete care-şi câştigaseră corect locul de participare  la Campionatul European de cros de la Belgrad (7-9 decembrie).

Sosite pe locuri de calificare la selecţia de pe 9 noiembrie din Băile Felix, Maria Ifteni (1), Anca Bunea (3) şi Claudia Florea (4) au fost iniţial incluse în echipa care urma să ne reprezinte în Serbia! Dar pentru că fetele fie sunt eleve în clasa a 12-a, fie urmează cursuri la o şcoală postliceală, antrenorii acestora au  hotărât de comun acord cu federalul Ion Bură ca atletele să se pregătească acasă: Ifteni la Vaslui, Bunea la Mediaş şi Florea la Ghelari, o comună din Hunedoara. Iar hotărârea a fost iniţial îmbrăţişată de mai‑marii din strada Primo Nebiolo!

CITEŞTE articolul COMPLET ŞI DECLARAŢII:  ProSport

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here