Acasă Nova TV

VIDEO Studenţii au ieşit în stradă la Sibiu: Vrem o şcoală pentru toţi, nu guvern de mafioţi!

15

Studenţii au ieşit în stradă Şase la sută din PIB, burse mai mari, taxe mai mici și cazare mai ieftină în cămine. Acestea sunt doar câteva din doleanțele studenților sibieni, dar și ale profesorilor de la universitatea din oraș. Guvernul este considerat principalul vinovat pentru situația care i-a determinat pe studenți să iasă în stradă. Marșul s-a încheiat cu un miting în centrul Sibiului.

Îngrijorați și vizibil supărați, cei aproximativ 1 500 de studenți au scandat sloganuri împotriva guvernanților și le-au transmis acestora că nu se vor opri decât în momentul în care toate revendicările lor vor fi satisfăcute. ”Vrem o scoala pentru toti nu guvern de mafioti” și ”Educația finanțați sau de la Guvern plecați”, au fost sloganurile cele mai strigate în timpul protestelor.

La marșul de la Sibiu alături de studenți au participat și majoritatea cadrelor de la Universitatea Lucian Blaga din oraș. Studenții spun că în loc ca Guvernul să cheltuie sute de milioane de euro pe autostrăzi, ar trebui să li se asigure condiții decente de studii.

VEZI articol complet, foto & video: Ora De Sibiu

Banner EximTur

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here