Acasă Nova TV

VIDEO: Noua Republică are filială la Mediaş – VEZI ce spune preşedintele Dan Hususan!

117

DAN HUSUSAN SITEPartidul Noua Republică are filială în municipiul Mediaş. Dan Hususan, liderul formaţiunii spune că este scârbit de actuala clasă politică, iar din acest motiv a considerat că este de datoria sa să se implice. Noua Republică va avea şi un sediu în viitorul apropiat în Piaţa Regele Ferdinand I.Dan Hususan l-a cunoscut pe liderul Noii Republici, Mihail Neamţu, în urmă cu aproximativ trei luni la Mediaş. La scurt timp a decis să se implice şi el în politică.

Banner EximTur

7 COMENTARII

  1. Mihai Neamtu e tot „politician” al zilelor noastre. Deci asatuia ii e scirba de propriu sef. El devine tot „politician” acual. Deci ii e scirba de el insusi. Si asta asteapta voturile noastre? Oare noua nu ne e deja scirba de el? TARE! (CENZURAT) politica. Nu mai avem nevoie de voi!

    • Anton daca ai fi un pic mai destept de cat vrei sa pari ti-ai fi dat seama despre ce se vorbeste in acest interviu, se pare ca nu vezi ce este in jurul tau, daca te crezi tu tare implicate si tu, nu mai critica pe alti ca la criticat suntem buni cu toti credema, dar cand e vorba sa ne implicam ne tragem deoparte.

      • mai fato, cu prostu sa nu te certi niciodata ca te aduce la nivelul lui si te bate prin expexperienta. daca tie iti place morcovul lui asta treaba ta. de lipitoare de afise suntem satui. sa ne dati toti politicienii si sustinatorii lor o frunte in buric!

  2. Un tinar de mare nadejde! Bravo domnule Dan Hususan! Continuati lupta. Nu aplecati ureche al postacii pesedisti care mizeaza pe scirba si pasivitate.

  3. nu prea stim multe despre ei, dar in legatura cu clasa politica are dreptate, nu numai lui ii e scârbã, ci noua tuturor romanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here