Acasă Nova TV

VIDEO FOTO Armata de ciocolată a lui Moş Crăciun invadează România de la Cisnădie

211

Armata de ciocolată Moş Crăciun din ciocolată, care mai de care mai apetisanți și mai delicioși sau oameni de zăpadă din ciocolată sunt în această perioadă personajele principale ale unei făbricuțe de profil din Cisnădie.

Aici se produc cele mai delicioase figurine care vor ajunge în prag de Crăciun și anul nou în aproape toate colțurile țării. Fie că sunt îmbrăcate în ciocolată albă sau neagră, au caramel sau cremă de migdale, figurinele sunt realizate cu mare dibăcie de către meşterii ciocolatieri. Cei care îndrăgesc cel mai mult armata de Moşi Crăciun sunt copiii, iar pentru ei în acest an s-a fabricat un Moș Crăciun cu totul și cu totul special.

Sunt mai multe lucruri pe care le facem. Sunt noi modele de puzzeluri din ciocolată ca acesta care este destinat copiilor și nu numai pentru că el poate fi porționat și reorganizat ca  orice puzel. De asemenea sunt niște tablouri care sunt pictate manual și au pe ele motive de Crăciun, deci un Moș Crăciun foarte vesel și care de asemenea se adresează celor care își doresc un pic de veselie în preajma sărbătorilor de Crăciun. Mai avem un moș care este foarte vesel și binedispus. Probabil că se va întâlni imediat cu copiii și cred că va bucura pe toți cei care vor primi un astfel de cadou în această perioadă a anului”, povestește Florin Bălan – manager fabrica de ciocolată.

VEZI articol complet, FOTO & VIDEO: Ora De Sibiu

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here