Acasă Nova TV

VIDEO: Atenţie, surprize în trafic în zona pieţei – VEZI ce problemă au şoferii!

18

Surprize in traficul medieseanÎn spiritul ce caracterizează munca de calitate făcută de Gospodăria Comunală în ultima perioadă, astăzi episodul joaca de-a marcajele sau cum să păcălim şoferii. În intersecţia străzilor Mihai Eminescu şi Virgil Madgearu, şoferii care vin dinspre strada Constantin Brâncoveanu intră pe contrasens şi depăşesc linia continuă datorită noilor marcaje.Autoturismele care intră pe strada Mihai Eminescu se trezesc în lipsa vizibilităţii pe contrasens şi asta deoarece Gospodăria Comunală a trasat marcaje noi care îngustează sensul de mers către zona centrală. Practic şoferii în loc să meargă drept înainte cum era normal trebuie să vireze dreapta, iar dacă în staţie este un autobuz, traficul se blochează. Explicaţia, Gospodăria Comunală spune că marcajele au fost aplicate în baza unei proiect care cuprinde semaforizarea zonei. Mai mult, ca la noi, la începutul săptămânii viitoare va fi organizată în respectiva zonă o întâlnire a conducerii municipalităţii cu medieşenii pentru discutarea problemelor existente.

Banner EximTur

9 COMENTARII

  1. Maria iati carnet tata sa vezi ce modern e! sa plateasca primarul si pedelistii vopseaua risipita pe vopsire, stergere, revopsire sau vopsire pe pamint! Gigi ai dreptate! In ultimi ani cu asta primar am folosit toate cuvintele de „bine” pentru primar ca nu mai gasesc nimic sa-i urez de bine. Pupalar pedelistii pe „frunte”!

  2. Pe principiul acesta (intai trasam, hotaram ca punem semafoare, dupa care discutam cu cetatenii): intai politia ma impusca, dupa care imi cere buletinul

  3. intersectia e bine facuta .voi traiti la oras mic nu aveti de unde sa stiti ce e bine sau rau..bravo primariei..decat usl pdsr care au distrus tara ..mai bn prm ppdd orice numai pdsr nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here