Acasă Nova TV

Trei poliţişti de la Mediaş, trimişi în judecată. Unul dintre ei e acuzat că ar fi primit 20 de litri de motorină pentru a nu suspenda un permis de conducere

129

Trei poliţişti de la MediaşTrei poliţişti de la Mediaş au fost trimişi în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba, fiind acuzaţi de săvârşirea mai multor infracţiuni.

Cercetările în acest caz au fost făcute de către procurori ai Secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Aceştia au dispus trimiterea a judecată a trei poliţişti de la Mediaş, Radu Florin Doja, agent şef de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Mediaş – Biroul Poliţiei Rutiere, acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice ( 4 acte materiale ), primire de foloase necuvenite şi instigare la infracţiunea de mărturie mincinoasă;

Petre Adrian Pavel, agent de poliţie în cadrul aceleiaşi unităţi de poliţie, acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals intelectual şi Florea Adrian Ciurea, agent de poliţie în cadrul aceleiaşi unităţi, acuzat de instigare la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice şi instigare la fals intelectual.

Dosarul va fi judecat la Tribunalul Sibiu iar până la finalizarea procesului agenţii vor fi puşi la dispoziţie, urmând să execute doar acele sarcini specifice trasate de către şeful IPJ Sibiu.

CITEŞTE articolul complet: Adevărul Sibiu

Banner EximTur