Acasă Nova TV

Transgaz pe Calea Victoriei. Începutul sfârșitului?

28

 transgaz Transgaz va prelua modelul Romgaz și îşi va face un punct de lucru în Bucureşti.

De aici, cârcotaşii spun că va începe transferul sediului social al companiei și decăderea Mediaşului după ce sutele de mii de euro din taxe şi impozite vor lua calea bucureştenilor. Pe ordinea de zi a Adunării Generale a Acționarilor Transgaz, programată să se desfăşoare în 17 decembrie, la primul punct apare notat: ”aprobarea înființării unui punct de lucru la Bucureşti”. Preşedintele Consiliului de Administrație al societății, Ioan Sterian, a declarat pentru Turnul Sfatului că nu este vorba de sediul social al companiei, ci de un punct de lucru.Tocmai am semnat ca referatul  convocatorului să apară pe site. Va fi acolo. Nu este motiv de alarmare”, a declarat președintele CA Transgaz.

Ministrul pentru Energie, Constantin Niță, susţinea în cazul constituirii punctului de lucru al companiei Romgaz la București că nu este vorba decât de mutare strict strategică, pentru că activitatea de bază va continua să se desfăşoare la Mediaş. „Este un sediu secundar. Pentru ca Romgaz şi Transgaz să se mişte mai bine în piaţă este nevoie să fie acolo unde sunt investitorii. Nu o să mutăm toată societatea. O să fie o direcţie de strategie, una de relaţii internaţionale şi una de top management. Activitatea de bază va rămâne la Mediaş„, a declarat Niţă.

CITEŞTE articolul complet: AICI

Banner EximTur

3 COMENTARII

    • Delinul orasului tocmai a inceput!!! urmeaza transformarea lui intr-un sat primitiv, cu strazi care vor fi gata in 2020, iar atunci probabil se vor apuca iarasi de lucru, ca doar au uitat sa mai bage cine stie ce tevi in pamant….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here