Acasă Nova TV

Piaţa Prim-Com, prima pe judeţ şi a şaptea pe ţară – VEZI amănunte!

31

PIATAPiaţa Prim-Com a ocupat prima poziţie în topul firmelor din judeţ, realizat de către Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a Judeţului Sibiu. Societatea medieşeană a concurat la întreprinderi mici, categoria servicii.Dacă anul trecut, societatea Piaţa Prim-Com a ocupat poziţia a doua în topul judeţean, anul acesta s-a clasat pe prima poziţie, iar într-un clasament naţional pe locul al şaptelea.

Banner EximTur

5 COMENTARII

  1. prima la ce? ca sunt numai tigani si fac preturi mari si ii iau la bataie pe sarmanii olteni care muncesc pentru ca lasa preturile mai jos ca ei? sau pentru furtul la cantar? da probabil la asta ne stim cel mai bine… Felicitari Medias!!!!

  2. Noi de aici de acasa nu stim ce se intampla in piata,stim ca sunt preturi mari,dar supravegherea pietii trebuie facuta de cei care sunt platiti pentru asta,si care nu sunt in cardasie cu hotomanii din piata(sa nu folosesc alt cuvant)sa inteleaga cine TREBUIE sa inteleaga

  3. TOTI CARE AU COMENTAT INAINTEA MEA AU DREPTATE MAXIMA!!
    DE CE NU SE FACE NIMICA IMPOTRIVA TZIGANILOR CARE FAC LEGEA SI PRETURILE IN PIATA DIN MEDIAS?
    ORI SUNT MANA-N MANA CU EI SI ISI IAU DREPTUL ADICA SPAGA DE LA EI…

  4. e bine cum e acum , pacat ca e plin de tigani care ridica pretul, si sarmanii olteni daca vor sa coboare pretul nus laati de catre tig@ni, in rest totul functioneaza normal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here