Acasă Nova TV

PDL a bifat democrația la Sibiu

13

PDL a bifat democrația Democrat-liberalii Cătălin Predoiu și Gheorghe Falcă au fost prezenți joi seară la Sibiu pentru a-i convinge pe sibieni cine merită să fie trimis pe listele electorale.

În pur sistem american, PDL a încercat în acest an un nou mod de a-și alege candidatul care să-l înlocuiască pe Băsescu, însă la Sibiu, cel puțin, doar a fost bifat un moment politic. Restul e butaforie. Predoiu și Falcă merg din județ în județ, cot la cot, pentru a-și convinge colegii de partid că doar unul e varianta câștigătoare, deși și celălalt este extrem de valoros.

Cei doi candidați, Cătălin Predoiu și Gheorghe Falcă au fost la rândul lor emoționați, curtenitori unul cu celălalt și fără niciun fel de sclipire. În plus, și unul și celălalt au venit cu discursurile pregătite și nu s-au abătut niciun cuvânt de la ce trebuia să spună.
Chiar a fost un moment comic, atunci când Predoiu, care a vorbit în picioare, cu spatele la prezidiu, a ținut să le ceară sibienilor să-l aplaude pe Gheorghe Falcă pentru că este prezent alături de el în această campanie, ca o frăție democratică. Doar că Falcă ieșise pe ușă de vreo două minute și locul lui era gol. Sibienii, politicoși, au aplaudat zâmbind, fără să-l facă pe Predoiu să se simtă prost chiar de la începutul discursului.

Chiar și la declarațiile pentru presă candidații au răspuns însă mereu ce au vrut, fără să țină cont de sensul întrebărilor.

CITEŞTE articolul complet: Turnul Sfatului

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here