Acasă Nova TV

Monica Anghel şi Filarmonica din Sibiu dau startul iluminatului în Târgul de Crăciun Sibiu, vineri seara

161

Sibiu 2013 Atmosfera sărbătorilor de Crăciun se instalează la Sibiu de vineri, 22 noiembrie, când se va porni iluminatul festiv în Piaţa Mare a oraşului.

Odată cu aprinderea beculeţelor, pe scena amplasată în Târgul de Crăciun, interpreta Monica Anghel, alatri de Filarmonica din Sibiu, va susţine un concert extraordinar pentru vizitatori. Solista va fi acompaniată de Big Band-ul “Sunetul Muzicii” al Filarmonicii din Sibiu, alături de orchestra lui  Andrei Tudor. La pupitru se va afla birijorul Ionel Tudor, sub  bagheta căruia vor concerta orchestrele reunite. Cei 12 suflatori ai Filarmonicii din Sibiu, au repetat intens alături de artişii de la Bucureşti, pentru ca la ora magică, ora concertului, publicul să fie transpus în atmosfera superbă a  Sărbătorilor de iarnă, anunţă organizatorii.

Va fi un concert extraordinar de frumos! Mă bucur să cânt din nou alături de formaţia lui Andrei Tudor şi de orchestra simfonică din Sibiu condusă de Ionel Tudor! Le mulţumesc tuturor sibienilor pentru primirile călduroase pe care mi le-au făcut de fiecare dată şi îi aştept cu drag la acest concert!”, declară Monica Anghel.

În deschiderea Târgului de Crăciun vor răsuna în centrul Sibiului compoziţii de jazz  şi celor mai cunoscute piese de Crăciun din repertoriul internaţional. Spectacolul va începe vineri, de la ora 19:00, imediat după aprinderea iluminatului festiv în oraş.

Specificul ediţiei din acest an este conceptul “Colors of Christmas”. Toate spectacolele care urmeaza să fie susţinute de artişti pe scena ampasată în Piaţa Mare a oraşului vor fi „inundate” în culoarea aleasă  special pentru fiecare weekend. Primul weekend va straluci în nuanţe aurii, după care weekend-ul verde, albastru, argintiu şi roşu.

Sursa: CityNews Sibiu

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here