Acasă Nova TV

ÎCCJ decide, pe 3 decembrie, dacă şeful CJ Sibiu, Cindrea, s-a aflat în conflict de interese. PNL este pregătit de alegeri

13

Cindrea în conflict de interese În data de 3 decembrie, Înata Curte de Casaţie şi Justiţie va da sentinţa finală în procesul actualului preşedinte de Consiliu Judeţean Sibiu (CJS), Ioan Cindrea, care este acuzat de conflict de interese pentru perioada în care acesta era deputat de Sibiu şi a angajat-o pe soţia sa, Amalia Cindrea, la cabinetul său parlamentar.

„Greu de prevăzut ce va fi acolo. Nu cunosc speţa. Ştiu că se judecă dar va trebui să aşteptăm rezoluţia. Prefer să stăm după 3 decembrie şi să facem atunci declaraţiile”, a declarat Klaus Johannis, precizând că PNL-ul este pregătit pentru alegeri de orice fel în orice moment.

Asta (dacă PNL Sibiu este pregătit de alegeri pentru preşedinţia CJS) ar trebui să îl întrebaţi pe domnul Mircea Cazan. El se ocupă de filiala judeţeană. Dar eu cred că da. Nu văd probleme deosebite. N-au plecat în străinătate sau în altă parte ca să nu fie pregătiţi” a spus Johannis.
Cindrea a contestat în instanţă decizia ANI, care îl găsea vinovat, la Curtea de Apel Alba Iulia, care i-a dat câştig de cauză. ANI a făcut, la rândul ei recurs, iar în prezent, procesul se află pe rol la Înalta Curţe de Casaţie şi Justiţie, care va da soluţia finală.
CITEŞTE articolul complet: Rondul De Sibiu
Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here