Acasă Nova TV

FOTO ULTIMA ORĂ: Motociclist accidentat grav pe strada Blajului | Update: Motociclistul a murit

618

Accident Blajului 2 noie 2013 Accident grav în cartierul Vitrometan. În urmă cu puţin timp un motociclist a fost lovit în plin de un autoturism care, conform martorilor oculari, nu a acordat prioritate.

Evenimentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Blajului cu Alba Iulia. Motociclistul a fost transportat de urgenţă la spital, cu leziuni grave.

Vom reveni de îndată ce avem mai multe informaţii.

UPDATE: Datorită leziunilor suferite, conducătorul motocicletei, în vârstă de 21 ani, a murit.

Conform Biroului Poliţiei Rutiere Mediaş, autoturismul care nu a acordat prioritate, era neînmatriculat. Şoferul, în vârstă de 52 de ani din Mediaş, vinovat de provocarea accidentului, va fi va fi prezentat Parchetului pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare. Plăcuţele de înmatriculare folosite, erau de la un alt autoturism.

Accident Blajului 2 noie 2013 - 2
UPDATE: Zeci de candele ard şi acum la locul tragediei

Accidentul în urma căruia tânărul în vârstă de 21 ani a decedat a şocat întreaga comunitate. La locul tragediei s-au strâns începând de ieri după-amiază şi chiar în cursul zilei de astăzi prieteni şi cunoscuţi ai lui Adi Stuparu, care au aprins o lumânare sau o candelă în memoria acestuia. CANDELE ACCIDENT

Banner EximTur